fbpx
Prekė yra išsaugota 30 d.
Peržiūrėti mėgstamiausius.
0
    0
    Vilkikai
    Vilkikai
    Volvo Vilkikai
    Mercedes Benz vilkikai
    DAF
    MAN
    Volvo Vilkikai
    Mercedes Benz vilkikai
    DAF
    MAN
    FH 460
    FH 500
    FH 540
    1845
    XF 480
    TGX 18.470
    FH 460
    FH 500
    FH 540
    1845
    XF 480
    TGX 18.470
    2019
    2020
    2021
    2022
    Visi FH 460
    2018
    2019
    2020
    2021
    2022
    Visi FH 500
    2018
    Visi FH 540
    2019
    2020
    2021
    2022
    Visi 1845
    2019
    2020
    2022
    2019
    2020
    2021
    2022
    2018
    2019
    2020
    2021
    2022
    2018
    2019
    2020
    2021
    2022
    2019
    2020
    2022
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    Globetrotter XL
    Globetrotter XXL
    BigSpace
    Streamspace
    GigaSpace
    BigSpace
    StreamSpace
    GigaSpace
    BigSpace
    StreamSpace
    GigaSpace
    BigSpace
    StreamSpace
    GigaSpace
    Space Cab MIN
    Space Cab MAX
    Super Space Cab MIN
    Space Cab MIN
    Space Cab MAX
    Super Space Cab Min
    Visi XF 480
    GM
    GX
    Visi TGX 18.470
    Puspriekabės
    Puspriekabės
    Šaldytuvinės puspriekabės
    Tentinės puspriekabės
    Šaldytuvinės puspriekabės
    Tentinės puspriekabės
    Schmitz Cargobull
    Krone
    Schmitz Cargobull
    Krone
    Schmitz Cargobull
    Krone
    Schmitz Cargobull
    Krone
    SKO 24
    SDR 27
    SCS 24
    SPD 27
    SKO 24
    SDR 27
    SCS 24
    SPD 27
    2018
    2019
    2020
    2021
    2022
    Visi SKO 24
    2018
    2019
    2020
    2021
    Visi SDR 27
    2017
    2018
    2019
    2020
    2021
    Visi SCS 24
    2017
    2018
    2019
    Visi SPD 27
    Paslaugos
    Paslaugos
    Mūsų paslaugos
    Video apžiūra
    Naudinga informacija
    Naudinga informacija
    ClassTrucks Club

    Volvo FH vilkikų pirkėjo gidas

    Ar Volvo vilkikai tinkami verslo veiklai?

    Šiame vadove mes pateikiame apžvalgą pagrindinių veiksnių, į kuriuos reikėtų atsižvelgti, renkantis jūsų verslui skirtus komercinius Volvo vilkikus. Volvo vilkikai yra užsirekomendavę kaip patikimos ir patvarios transporto priemonės verslo veikloje, tačiau labai svarbu įvertinti jų tinkamumą jūsų konkretiems poreikiams.

    Sprendimas, ar jie tinkami konkrečiai verslo veiklai, priklauso nuo keleto faktorių, įskaitant specifinius reikalavimus, pritaikymo sritis ir verslo savininko ar operatoriaus prioritetinius pageidavimus.

    Patikimumas ir patvarumas yra dvi Volvo stiprybės. Volvo komercinių vilkikų tarnavimo laikas priklauso nuo įvairių faktorių, pavyzdžiui, priežiūros praktikų, eksploatavimo sąlygų ir naudojimo modelių. Jų varikliai pasižymi tvirtumu, ir užtikrina įspūdingą sukimo momentą ir našumą, kas ypač svarbu, gabenant itin sunkius krovinius. Taip pat svarbus ir tas faktas, kad Volvo vilkikuose pirmenybė teikiama vairuotojo patogumui ilgų kelyje praleidžiamų valandų metu. Jų vidinė erdvė apgalvotai suprojektuota, sukuriant malonią darbo aplinką, gerinančią savijautą ir didinančią našumą.

    Mes rekomenduojame jums apibrėžti konkrečius savo verslo reikalavimus ir įvertinti, ar Volvo vilkikai yra tinkamas pasirinkimas jūsų verslo planams įgyvendinti.
    Volvo Vilkiku Tinkamumas Verslui

    Volvo FH priedai

    Vilkikų „Volvo“, tarp jų ir „Volvo FH“, priedai ne tik stilingi ir galintys pakeisti vilkiko išvaizdą, bet ir praktiški, naudingi bei funkcionalūs. Jie gali padėti sutaupyti kelionės laiko, pagerinti degalų efektyvumą, palengvinti pervežimo užduotis bei padaryti darbą malonesnį. Ir, be abejo, leisti kabinoje jaustis kaip namie. Dėl priedų saugumo taip pat nereikia baimintis – visi „Volvo“ vilkikų priedai, kaip ir visos dalys bei detalės, išbandomi nuodugniais tyrimais.

    „Volvo FH“ kabinoms galite rinktis tokius priedus kaip oro srauto nukreipiklius, leidžiančius sutaupyti iki 10% degalų; skydelį nuo saulės, kad kabina būtų vėsesnė; purvo nukreipiklius, saugančius kabinos šonus ir dar daug kitų.

    Ryšio ir elektronikos sistemas galite papildyti įvairiausia efektyvumą gerinančia programine įranga, vaizdo kamera, garsiakalbiais ar signalizacijos įrenginiais. Nepamirškite ir saugumui būtinų priedų – gesintuvų, dūmų detektoriaus, oro filtrų ir panašių reikmenų.

    Galiausiai vairuotojo kelionę ir kasdienybę kabinoje praskaidrins daugybė kabinos viduj skirtų, patogumą gerinančių priedų. Galite įsirengti televizoriaus komplektą, papildomą šaldytuvą, mikrobangų krosnelę ar kavos virimo aparatą (žr. 1 pav.). Kad originalios medžiagos ir dalys tarnautų kuo ilgiau, nepamirškite sėdynės uždangalų (2 pav.), tekstilinių ar guminių kilimėlių, o dar patogesnei kelionei – užuolaidų ar gulto su reguliuojama atrama.

    1 pav. „Volvo FH“ kabinos kavos virimo aparatas
    volvo accessories

    Volvo vilkikų matmenys

    Šiame straipsnyje pateikta Volvo vilkikų matmenų apžvalga; siūlomas platus pasirinkimas modelių ir konfigūracijų, atitinkančių įvairius krovinių gabenimo poreikius. Konkretūs Volvo vilkikų matmenys gali būti skirtingi, priklausomai nuo tokių faktorių, kaip modelis, kabinos tipas, ratų bazė ir regioninės specifikacijos.

    Volvo vilkikai gali būti parduodami įvairių ilgių, nuo maždaug 9 iki 16 metrų, tinkančių įvairiai paskirčiai. Ratų bazė, t. y., skirtumas tarp priekinės ir galinės ašies, Volvo vilkikuose gali būti skirtinga. Volvo vilkikų parametrai priklauso nuo tokių faktorių kaip modelis, kabinos tipas ir įtaisyta įranga.

    Jūs sužinosite, kad galima įsigyti įvairių modelių ir konfigūracijų Volvo vilkikus, kurių matmenys pritaikyti unikaliems vežėjų verslo poreikiams. Volvo gali pasiūlyti įvairius Volvo vilkikų variantus, turinčius skirtingą bendrą ilgį, skirtingus ratų bazės variantus, skirtingą standartinį plotį, aukščio diapazoną ir universalias krovinio zonas, užtikrinančius efektyviam ir veiksmingam gabenimui reikalingą erdvę ir lankstumą. Perskaitykite visą straipsnį, jei norite sužinoti tikslius skirtingų Volvo modelių matmenis.
    image 12

    Volvo FH varikliai

    Dauguma „Volvo FH“ vilkikų serijos variklių gaminami Švedijoje ir jau nuo seno ne veltui yra asocijuojami su patikimumu, našumu ir efektyvumu bei pastangomis eiti kuo mažesnės aplinkos taršos link. Kompanija „Volvo“ siūlo tris variklių tipus pagal degalų rūšį – dyzelinius, dujinius ir elektrinius. Dyzeliniai varikliai išsiskiria dideliu sukimo momento lygiu esant mažesnėms variklio apsukoms, o tai reiškia, kad į įkalnę galima kilti aukštesne pavara, taip sutaupant degalų. Šie varikliai puikiai tinka tolimųjų reisų maršrutams. Gamtinėmis dujomis varomi varikliai lyginant su dyzeliniais šiek tiek nusileidžia sukimo momento rezultatais, tačiau juos pranoksta tylesniu ir švelnesniu veikimu. Pats tvariausias ir labiausiai į ateitį orientuotas variklio tipas – elektriniai varikliai – geriausiai tinka pervežimams tarp miestų, nes vienu variklio įkrovimu galima nuvažiuoti iki 300 km, taip itin ženkliai prisidedant prie gamtos saugojimo nuo teršalų. Kad ir kurį „Volvo FH“ variklį rinktumėtės, jis bus patikimas, efektyvus ir našus bei atitiks šiuo metu taikomus aplinkosauginius reikalavimus, o papildomos pažangios ir išmanios technologijos, tokios kaip „I-Save“ ir „I-See“ leis pagerinti degalų sunaudojimo rezultatus bei sutaupyti.
    Volvo FH Varkiliai 1

    Volvo FH kabinos vidus

    Vilkikų „Volvo FH“ kabinos įrengtos taip, kad būtų patogu tiek dirbti, tiek ilsėtis. Galima rinktis iš penkių kabinos dydžių, kuriose visada svarbu erdvė ir geras apšvietimas, iš trijų vidaus apdailos lygių ir iš daug spalvų. Kad ir kokį lygį pasirinksite, „Volvo FH“ garantuoja aukštos kokybės medžiagas ir paviršius. „Volvo FH“ kabinų vidaus dizainas pirmiausiai išsiskiria intuityvumu – kadangi viskas ten, kur ir turėtų būti, valdymas tampa daug paprastesnis ir greitesnis.

    Pavarų svirtis „I-Shift“ patogiai įmontuota į sėdynę taip, kad ant jos būtų patogu laikyti ranką. O išreiškus pageidavimą, „I-Shift“ valdymas gali būti perkeltas iš pavarų svirties į prietaisų skydelį. Daugelį funkcijų galima valdyti ant vairo įrengtais valdikliais, kad nereikėtų atitraukti rankų nuo vairo, o akių – nuo kelio.

    Visiškai skaitmeninis ir dinaminis atnaujinto prietaisų skydelio ekranas suteikia galimybę pritaikyti darbo aplinką jūsų poreikiams. Galimi keturi informacijos režimai ekrane: pagrindinis, svarbiausios informacijos rodinys, navigacija, apkrovos būklė.

    Papildomame devynių colių ekrane galima valdyti vilkiko funkcijas, programėles ir iki aštuonių vaizdo kamerų. Tai galima daryti jutikliniame ekrane, vairo valdikliu, prietaisų skyde esančiais valdymo mygtukais arba balsu. Valdymo balsu funkcija, dėl kurios vairuoti dar patogiau ir paprasčiau, taip pat palaikoma visoje kabinoje.

    Didžiausias „Volvo FH“ kabinų įrengimo privalumas – intuityvumas, valdikliai ant vairo ir įvairios valdymo galimybės.

    Pav. „Volvo FH“ kabinos vidus suprojektuotas galvojant apie vairuotojo patogumą
    Volvo FH Kabinos Vidus

    Volvo vilkikų kainų palyginimas

    Priimant sprendimą dėl Volvo vilkiko pirkimo, labai svarbu atsižvelgti į jo kainą. Šiame straipsnyje pateikiama išsami susijusių išlaidų ir faktorių, kuriuos reikia įvertinti, apžvalga. Gilinantis į detales, jame analizuojama, kaip skiriasi Volvo vilkikų kainos, priklausomai nuo modelio, amžiaus, būklės ir ridos.

    Kiekvienas Volvo vilkiko modelis turi unikalias savybes, specifikacijas ir galimybes, ir nuo to priklauso jų atitinkama kaina. Naujesniuose modeliuose įdiegtos pažangios technologijos ir pagerintos saugos savybės, todėl jų kainos dažniausiai būna aukštesnės.

    Norėdami padėti potencialiems pirkėjams, straipsnio autoriai pateikia naujų ir naudotų Volvo vilkikų ir puspriekabių modelių apytikrių kainų sąrašą. Straipsnyje pateikiamos rekomendacijos atlikti išsamų transporto priemonės kokybės vertinimą, įskaitant priežiūros ataskaitų informacijos peržiūrėjimą, vizualų kabinos patikrinimą ir įvairių komponentų patikrinimą, prieš priimant sprendimą dėl pirkimo.

    Nors vidutinės kainos leidžia susidaryti bendrą supratimą, apsisprendžiant dėl pirkimo ypač svarbu rasti balansą tarp prieinamos kainos ir patikimumo. Susipažinę su straipsnyje pateikiamomis įžvalgomis, skaitytojai galės išplėsti savo supratimą apie Volvo vilkikų kainas ir priimti informuotus sprendimus, remdamiesi savo konkrečiais verslo poreikiais bei biudžetu.
    Volvo Vilkiku Kainu Palyginimas 1

    Volvo FH degalų sunaudojimas

    Vilkikų „Volvo FH“, kaip ir kitų vilkikų, degalų sąnaudas lemia keli veiksniai: variklio tipas, apkrovos sąlygos, vairavimo stilius, reljefas ir kelio sąlygos. Taip pat svarbi ir vilkiko komplektacija bei papildomos sistemos ir technologijos, padedančios sumažinti kuro sąnaudas. Būtent šiems aspektams daugiausia dėmesio skiria vilkikų „Volvo FH“ projektuotojai, stengdamiesi užtikrinti degalų naudojimo ekonomiškumą.

    Vidutinės vilkikų „Volvo FH“ su dyzeliniais varikliais degalų sąnaudos, atsižvelgiant į apkrovą, važiavimo sąlygas ir variklio specifikacijas, gali svyruoti nuo 25 iki 35 litrų 100 kilometrų (l/100 km).

    Vilkikai „ Volvo FH“, varomi gamtinėmis dujomis, pavyzdžiui, suskystintomis gamtinėmis dujomis (SGD) arba suslėgtomis gamtinėmis dujomis (SGD), paprastai pasižymi didesniu degalų naudojimo efektyvumu ir mažesniu anglies dioksido išmetimu, lyginant su dyzeliniais varikliais. Gamtinių dujų variklių degalų sąnaudos gali skirtis, tačiau paprastai jos matuojamos kilogramais 100 kilometrų (kg/100 km). Suskystintų dujų variklių degalų sąnaudos siekia 20–30 kg/100 km, o suslėgtų dujų variklių – 25–35 kg/100 km.

    Mažesnė apkrova, tolygesnis greitėjimas, rekomenduojamų vairavimo metodų laikymasis gali padėti optimizuoti degalų sąnaudas. Tai padaryti padeda ir vilkiko variklio inžineriniai patobulinimai bei aerodinamiką gerinančios technologijos. Tarp tokių sistemų „Volvo FH“ vilkikuose vertėtų išskirti jėgos agregatų veikimą optimizuojančias sistemas „I-Save“ (degalų sąnaudų mažinimas važiuojant didelius atstumus), „I-See“ (informacijos apie priekyje esantį kelią panaudojimas siekiant optimizuoti greitį, pavarų perjungimą ir stabdymą varikliu), „I-Shift“ (tikslesnis automatinis pavarų perjungimas).

    Vertėtų nepamiršti, kad sumažinti degalų sąnaudas padeda ir tinkama techninės priežiūra bei parko valdymo paslaugos.
    Volvo FH Degalu Sunaudojimas

    Volvo kabinų tipai

    Šis straipsnis jus supažindins su Volvo tiekiamų kabinų konfigūracijomis, užtikrinančiomis vairuotojams maksimalų komfortą ir funkcionalumą. Bendrai tariant, Volvo stengiasi parūpinti įvairios paskirties kabinas, pritaikytas vairuotojo poreikiams. Konkretūs siūlomų kabinų tipai gali skirtis priklausomai nuo modelio ir regioninių įsigijimo galimybių. Įprasti Volvo kabinų tipai yra šie: Day Cab (dieninė kabina), Sleeper Cab (miegamoji kabina), Globetrotter Cab (keliautojo kabina), Globetrotter XL Cab (Xl dydžio keliautojo kabina) ir Crew Cab (komandai skirta kabina).

    Volvo kabinos užtikrina išskirtinę darbo aplinką kelyje, kadangi jos kruopščiai suprojektuotos taip, kad suteiktų daug vidinės erdvės, numatyta ergonomiška sėdynių įranga ir intuityviai išdėstyti valdymo prietaisai. Volvo vilkikų vairuotojai gali mėgautis patogia ir efektyvia darbo patirtimi, leidžiančia maksimizuoti našumą ir padidinti bendrą pasitenkinimą.

    Šiame straipsnyje mes nagrinėjame eilę siūlomų įsigyti Volvo kabinų tipų bei jų tinkamumą skirtingoms užduotims įgyvendinti. Volvo siūlo įvairius variantus, tenkinančius skirtingus poreikius - nuo dieninių kabinų, skirtų trumpo nuotolio pervežimams arba prekių pristatymui mieste, iki miegamųjų kabinų, idealiai tinkančių transportavimui tolimais maršrutais. Kabinos apgalvotai suprojektuotos, teikiant pirmenybę vairuotojo patogumui, kurį užtikrina tokios savybės, kaip reguliuojamos sėdynės, talpios daiktadėžės ir strategiškai išdėstyti lengvai prieinami valdymo prietaisai.

    Ar pageidaujate kompaktiškos dieninės kabinos greitiems pristatymams, ar erdvios miegamosios kabinos ilgoms kelionėms, Volvo gali jums pasiūlyti tokio tipo kabiną, kuri atitinka jūsų reikalavimus. Mes gilinamės į kiekvieno kabinos tipo detales, išryškindami jos pagrindines savybes ir privalumus.
    volvo cabin types 1

    Volvo Klaidų Kodai

    Nors Volvo vilkikų ilgaamžiškumas ir patikimumas seniai žinomas, kartais pasitaiko net ir geriausiai suprojektuotų transporto priemonių gedimų. Tokiais atvejais gedimų kodai padeda nustatyti ir diagnozuoti problemą. Naudodamiesi šiais gedimų kodais, pateiktais alfabetine ir skaitmenine tvarka, mechanikai gali greitai nustatyti problemos priežastį ir vietoje ją išspręsti.

    Šio straipsnio pagrindinė paskirtis yra apžvelgti dažniausiai pasitaikančius Volvo vilkikų gedimų kodus ir nedelsiant grąžinti jūsų transporto priemonę į kelią, pritaikius šias žinias. Nepaisant to, ar esate sezoninis sunkvežimio vairuotojas, ar sunkvežimių parko vadybininkas, šių gedimų kodų supratimas yra būtinas, norint, kad jūsų Volvo sunkvežimiai važinėtų sklandžiai ir saugiai.
    Volvo klaidu kodai